Χαιρετισμός

  Αγαπητοί Φίλοι και Συνάδελφοι,

  Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή για την Επιστημονική Κοινότητα της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών και του Ερευνητικού Ινστιτούτου Ορθοπαιδικής Μελέτης και Εκπαίδευσης να σας καλωσορίσουμε για 3η συνεχόμενη χρονιά στο φετινό μας συνέδριο με θέμα: Σύγχρονές θεραπευτικές και επεμβατικές μέθοδοι. Η 3η  Ιατρική Συνάντησή μας θα λάβει χώρα 20-22 Σεπτεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel, με νέα δυναμική και μεγάλες προσδοκίες.

  Τη χρονιά αυτή η Επιστημονική Κοινότητα της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών και του Ερευνητικού Ινστιτούτου Ορθοπαιδικής Μελέτης και Εκπαίδευσης αποφάσισαν να παρουσιάσουν ό,τι πιο καινοτόμο επιστημονικά πάνω στις σύγχρονες θεραπευτικές και επεμβατικές μεθόδους, Συμβατικές ή Ρομποτικές στην Ορθοπαιδική, Γενική Χειρουργική, Παθολογία και Χειρουργική Ενδοκρινών Αδένων, Αγγειοχειρουργική, Νευροχειρουργική, Πλαστική & Επανορθωτική Χειρουργική, Ουρολογία, Καρδιολογία, Επεμβατική Καρδιολογία, Παθολογία – Λοιμωξιολογία, Ωτορινολαρυγγολογία, Αιματολογία, Ακτινολογία, Γαστρεντερολογία, Φυσιοθεραπεία, Νευρολογία, Οφθαλμολογία, Νοσηλευτική, Βιοπαθολογία – Μικροβιολογία, Πυρηνική Ιατρική, Αναισθησιολογία και Δερματολογία.

  Για μια ακόμα φορά, η Ιατρική Κοινότητα της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών, μετά από 22 χρόνια σταθερά ανοδικής πορείας στο χώρο της υγείας, και πλαισιωμένη από μία ομάδα διακεκριμένων εξειδικευμένων ιατρών συνεχίζει με το ίδιο όραμα παροχής υψηλής ποιότητας και στάθμης υπηρεσιών υγείας. Σε συνεργασία με το Ερευνητικό Ινστιτούτο Ορθοπαιδικής Μελέτης & Εκπαίδευσης αποφασίσαμε να συναντηθούμε με τους συναδέλφους Ιατρούς στις 20-22 Σεπτεμβρίου 2019 προκειμένου να συζητήσουμε για τις προοπτικές της Ιατρικής στο άμεσο και απώτερο μέλλον, έχοντας ως γνώμονα ότι στην εποχή της παγκοσμιοποίησης καθημερινά θεραπεύουμε ή χειρουργούμε ασθενείς έξω από τα στενά σύνορα της χώρας μας (Τουριστική Ιατρική) με Συμβατικές ή Ρομποτικές τεχνικές.

  Σκοπός μας είναι να παρουσιάσουν οι εξειδικευμένοι ιατροί ανά ειδικότητα τις πιο σύγχρονες τεχνικές και θεραπείες που εφαρμόζουμε και στην Κλινική μας και πάντα βάση των Διεθνών δεδομένων. Στο ανωτέρω πλαίσιο θα προσεγγίσουμε και θα συζητήσουμε τα σύγχρονα ιατρικά δεδομένα για τα πιο συχνά και σημαντικά θέματα που απασχολούν τους ασθενείς μας καθημερινά, σε ένα επιστημονικό πρόγραμμα ενοτήτων ανά ειδικότητα, με 12 στρογγυλά τραπέζια και 6 δορυφορικά συμπόσια και 2 live χειρουργεία Ρομποτικής στην Αρθροπλαστική Γόνατος και Πρόσθια Προσπέλαση με Rotex Table στην Αρθροπλαστική Ισχίου.

  Με ιδιαίτερη τιμή σας προσκαλούμε να συμμετέχετε ενεργά στο Ιατρικό μας Συνέδριο, προκειμένου να συζητήσουμε τα σύγχρονα σημαντικά θέματα που απασχολούν ιατρούς και ασθενείς στην αρχή του 21ου αιώνα λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις προκλήσεις των καιρών αυτών και τις αλλαγές στο παγκόσμιο γίγνεσθαι.

  Με εκτίμηση,

  Παπαγιαννόπουλος Γεώργιος
  Ορθοπαιδικός Χειρουργός
  Διευθυντής Ορθοπαιδικής Κλινικής ΚΚΑ  
     Μουτάφης Στυλιανός
  Παθολόγος
  Πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής ΚΚΑ  
  © 2021 3η Ιατρική Συνάντηση - Κατασκευή Ιστοσελίδας StudioWeb